Fejd frizure – fade haircut – ZDRAVLJE I LEPOTA

fejd frizuraFade cut  je novitet i  frizura koja je postala izuzetno popularna poslednjih sezona.Ova frizura pravi se postepenim prelazom dužine kose od krajeva ka vrhu glave, stvarajući ravnomerni prelaz između kraće i duže dužine kose.

Rezultat je takav da kosa postepeno “bledi= fade” od vrata prema temenu, stvarajući glatku siluetu.

Osim što izgleda izuzetno stilizovano, fade cut takođe nudi praktičnost i lako oblikovanje.

Ova frizura je savršena za one koji hoće da izgledaju top bez previše vremena u svakodnevnom sređivanju kose.

Fade cut frizura je trendi izbor za one koji žele da istaknu svoj stil i izgledaju moćno.

Bez obzira da li je vaša kosa ravna, kovrdžava ili talasasta, ova frizura će vam pružiti wow i bold izgled, čineći vas spremnim za bilo koju priliku.

Samo se pobrinite da pronađete pravog frizera koji će vam omogućiti da nosite besprekoran fade cut.

Vrste fade frizure (niski, srednji i visoki fade)

fade cut frizura

Fade frizura, jedna od najpopularnijih frizura u poslednje vreme, dolazi u nekoliko različitih varijacija koje se razlikuju po dužini brijanja sa strane glave.

Prilagodljiva i moderna, ova frizura pruža mogućnost da istaknete svoj stil i ličnost i uvek budete primećeni.

Kratke frizure mogu izgledati previše basic i monotono , čak da delujete starije sa kratkom kosom, ali ne u ovom slučaju. Iako visoki  fade cut izgleda prilično klasično, moderan podrez ga dopunjuje i čini smelijim. Ova frizura će laskati vašem licu i lepo istaći oblik vašeg lica.

Ako vam se ne sviđa ideja brijanja sa strane, možda će vam se dopasti uredna kratka frizura. Glavna prednost ove frizure je to što se lako oblikuje i održava.

Osim toga, odgovara svim oblicima lica, tako da možete slobodno da ponovite ovaj rez sa svojim stilistom.
Kovrdžava kosa frizura sa pramenovima
Da li imate veliku količinu kovrdžave kose koja izgleda neuredno bez stilizovanja? Idite na ovu zadivljujuću suženu frizuru sa kovrdžavim vrhom i izbledelim stranama kako biste svojoj kosi dali hladan izgled.
Ako tražite jednostavan stil koji zahteva vrlo malo održavanja, trebalo bi da obratite pažnju na ovu frizuru. Ovo je veoma svestran način šišanja koji odgovara ženama sa bilo kojim oblikom lica i tipom kose.

Niske fejd frizure su verovatno najpopularnija vrsta frizure, jer izgledaju savršeno i za tanku i za gustu kosu. Ako imate ravnu teksturu kose koja zahteva više volumena i dimenzije, ošišajte kosu u slojevima i dodajte svetlije pramenove da biste napravili prelepu slojevitu frizuru.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours