NEGA FARBANE KOSE – Herba Market – ZDRAVLJE I LEPOTA

Mnoge dame u današnje vreme farbaju svoju kosu. Da li iz razloga što počinju da sede ili zato što vole promene na svojoj kosi, pa menjaju boju ili dužinu, nije važno. Važno je kako da sačuvaju boju, da se farbaju na duži vremesnki period a da im boja bude intenzivna kao kada izađu iz salona.

Bulbs&Roots farbe

Verovatno ste odmah pomislili na farbu koju koristite. Naravno i to je veoma bitno. Mada, to zapravo nije primarna tema ovog teksta, ali iskoristiću priliku da vam bliže predstavim nove Bulbs&Roots farbe za kosu koje pružaju vrhunsku kolorizaciju uz istovremenu negu kose.

Italijanske veganfriendly farbe koje omogućavaju da se održi izvanredno sjajna i ujednačena boja. Bazirane na dragocenoj kozmetičkoj kremi, sa umirujućim i hranljivim ekstraktom sladka, Bulbs&Roots Color deluju nežno i uz izvanredne rezultate na kosi, osiguravaju stabilnost boje i pokrivanje sede kose .

Krema za farbanje dobijena mešanjem farbe za kosu i hidrogena, napravljena je od masnih alkohola i emulgatora biljnog porekla koji, pametno kalibrisani, stvaraju jedinstvenu retikularnu (mrežastu) strukturu. Biodinamični sistem garantuje optimalnu migraciju boja iz kreme u kosu dajući tako intenzivniju i trajniju boju, koristeći malu količinu same boje, za veće poštovanje kože i bolji toksikološki profil.

Bulbs&Roots boje sa ekstraktom sladka, biljke koja je organski uzgajena i kultivisana u Kalabriji, na “vrhu” čizme, krajnjem jugu Italije. Pitate se zašto baš sladak? Zbog svojih bitnih umirujućih i hidrantnih svojstava, kao i zbog prijatnog mirisa prilikom farbanja.

Vegan friendly. Da, dobro ste čuli. Samo sirovi materijali biljnog i tehnološkog porekla koji zamenjuju one životinjskog porekla, zadržavaju svoje kozmetičke performanse nepromenjenim. Pčelinji vosak sa svojim poznatim omekšavajućim i hranljivim dejstvom zamenjen je svojim derivatom – sintetičkim pčelinjim voskom.

Color care Bulbs&Roots linija

Da bi tako lepu i intenzivno kolorizovanu boju zaštitili i sačuvali što je duže moguće, preporučujemo vam Color care Bulbs&Roots šampon i kondicioner sa ekstraktom oraha.
Možda ste već čuli, a iako niste, čast nam je da vas upoznamo sa jednim od članova nove veganfriendly, organske kolekcije proizvoda u Herba Marketu. Srednje jaki Color care šampon i kondicioner specijalno napravljen za farbanu kosu.
Ekstrakt oraha, visokozaštitni i antioksidantni, osigurava bolje prijanjanje boje i daje kosi sjaj i ekstemnu vitalnost. Color care šampon zahvaljijući upotrebi biorazgradivih sastojaka pruža nežno čišćenje I pomaže dužem očuvanju kozmetičke boje. Color care kondicioner zahvaljijući kiseloj PH zatvara kutikule, ograničavajući gubitak kozmetičke boje.
Voćni i drvenasti miris pruža prijatan osećaj pri korišćenju.

Ono što je veoma interesanto je da je drvo oraha, organski uzgajano u regiji Veneto u Italiji, prvi region za proizvodnju Oraha, sa 300 proizvođača, 1000 hektara zemljišta posvećenog proizvodnji i preko 2400 tona oraha godišnje. U ovoj zemlji, bogatoj istorijom i umetničkom tradicijom, stabla oraha žive u drugačijem, usporenom ritmu, jer im je potrebno najmanje pet godina pre nego što daju svoje dragocene plodove. Zahvaljujući izuzetnoj koncentraciji vitamina E, B&R proizvodi zadržavaju antioksidativna I anti-age svojstva ove dragocene sirovine. Ekstrakt oraha, dobijen posebnom metodom ektrakovanja iz vode zadržava svoja svojstva netaknutim. Zapravo on štiti kozmetičku boju na vašoj kosi.

Bulbs&Roots proizvode možete naći samo u Herba Market prodavnicama i online shopu. Za vise informacija i upoznavanje sa proizvodima posetite naš zvanični sajt www.herba-market.co.rs
Budite slobodni da nam šaljete u komentarima kako vi održavate vašu boju postojanom i sjajnom, i kako vam se svidja naša nova prirodna linija.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours