SPAS ZA SUVU I OŠTEĆENU KOSU – ZDRAVLJE I LEPOTA

Suva, oštećena i beživotna kosa. Kosa bez sjaja. Kada je gledate imate utisak da joj nema pomoći i da je jedino rešenje da je ošišate na jedinicu ili da ne skidate kapu ili šešir. Potpuno vas razumem. Mnoge žene se susreću sa tim problemom a uzroci su različiti. Loša ishrana, stres, uticaj spoljašnjih faktora, poput zagadjenog vazduha, izlaganja suncu. Takođe prečesto pranje kose neadekvatnim šamponima, farbanje i blajhanje , upotreba pegli i jakih fenova, sve to čini da se vaša kosa “buni” i traži pomoć.

Pretpostavljam da nema načina na koji niste pokušali da oporavite svoju kosu, medjutim, ukoliko niste uspeli u tome i našli rešenje, vreme je da definitivno kažete zbogom oštećenoj kosi jer Herba Market ima rešenje za vas. DEEP REPAIR – Tretman za duboki oporavak oštećene i upropašćene kose.

Deep Repair predstavlja duboki tretman rekonstrukcije kose koji, zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj termo-aktivnoj tehnologiji, omogućava aktivnim supstancama da prodru duboko, obnavljajući keratin i amino kiseline koji popravljaju stanje kose. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Kosa je sjajnija, punija, elastična i meka, spremna za farbanje i blajhanje.

Kao što znate, oštećena kosa nema sposobnost samoobnavljanja. Iz tog razloga Professional By Fama je stvorila dva noviteta:
– REGENERIŠUĆI DODATAK koji održava prirodu kose netaknutu tokom farbanja i blajhanja.
– TRETMAN REKONSTRUKCIJE za krtu i oštećenu kosu koja je sklona pucanju i kidanju.

Kada vršiti duboku rekonsrukciju?

– ako je kosa šuplja.

– ako su vrhovi neuredni i beživotni.

– ako je boja bezizrazna i ne traje dugo.

– ukoliko ne postoji oslonac za stajling.

U ovu liniju spadaju tri preparata čijim kombinovanim delovanjem se obnavlja proteinska struktura i popravlja opšte stanje kose:

HAIR REPAIR CREAM A – Krema za duboki oporavak kose
Koncentrat aktivnih supstanci koji se aktiviraju toplotom. Sadrži: keratin, pšenični protein, amino kiseline. Keratinska komponenta koja umanjuje oksidativni stres usled hemijskih tretmana sprečavajući proizvodnju slobodnih radikala i štiti vlakna kose vršeći očuvanje kompaktnosti keratina, sprečavajući njihovo kidanje.
HAIR REPAIR LOTION B – Losion za duboki oporavak kose
Skup vodorastvorljivih voskova i ulja. Sadrži: ulje argana, ulje makadamije, hidratacione agense. Uljana komponenta od ulja koja dopiru do prvih slojeva kutikule i ponovno stvaraju lipidni film kose.
HAIR RESTORATIVE MASK – Hranljiva maska za obnavljanje kose
Kozmetički eliksir koji, zahvaljujući kiselini sa pH vrednošću manjom od 4, zatvara kutikule i završava rekonstruktivni tretman u salonu i kod kuće. Sadrži: keratin, amino kiseline, ulja argana i makadamije.

Kako vršiti duboku rekonsrukciju?

1.Oprati kosu odgovarajućim CAREFORCOLOR šamponom.

2.Pripremiti u šejkeru smesu HAIR REPAIR A kreme i HAIR REPAIR B. Tačne razmere možete naći na našem zvaničnom sajtu www.herba-market.co.rs gde imate i kompletan opis svakog proizvoda kao i uputstvo za upotrebu.

3.Upotrebiti parnu mašinu pre nanošenja.

 
4.Naneti četkom smesu na vlažnu kosu.

5.Ostaviti 15 minuta da deluje, tokom prvih 60 sekundi koristiti parnu mašinu za pojačanje penetracije aktivnih sastojaka ili u nedostatku parne mašine koristiti najlon kesu za sve vreme delovanja preparata kako bi efekat bio potpuniji.

6.Pažljivo isprati, naneti HAIR RESTORATIVE masku, ostaviti 2-3 minuta da deluje, isprati i nastaviti sa sušenjem.

Verujte kosa će vam već posle prvog tretmana izgledati življe, lepše, sjajnije i što je najvažnije dobiće zaista jedan adekvatan kvalitetan tretman koji će je preporoditi. Naša preporuka je da se tretman radi jednom mesečno ukoliko je kosa zaista oštećena, a ukoliko želite samo da je hidrirate i da joj date sjaj i mekoću onda možete raditi i na duži vremenski period, na primer jednom u dva do tri meseca. Kosa će vam biti zahvalna.

Što se tiče gore pomenutog regenerišućeg dodatka to je svakako BOND PLUS , još jedan član ove Deep Repair porodice koji se koristi kao poseban tretman jačanja kose koji štiti, popravlja i jača strukturu kose tokom farbanja i blajhanja. Samo jedan proizvod koji se meša sa farbom ili blanšem, samo jedan korak za jačanje veza unutar vlakna kose i sprečavanje njegovog kidanja tokom procesa farbanja i blajhanja. Zahvaljujući optimalnoj PH vrednosti, ne utiče na smesu boje, tako da osigurava savršen rezultat i zdraviju kosu.

Kada vršiti regeneraciju uz pomoć BOND PLUS?

ako kosi nedostaje kompaktnost


– ako je kosa već blajhana i farbana

Kako koristiti BOND PLUS

Pri farbanju, u smesu farbe, na svakih 10g boje dodati 1g BOND PLUS, a pri blajhanju, u smesu blanša, na svakih 10g blanša dodati 2g BOND PLUS.
Završiti uslugu sa HAIR RESTORATIVE maskom , koju takodje možete koristiti i kod kuće jednom nedeljno.

Zamislite Vašu kosu kao zid: „Cigle“ su proteinska struktura, dok su njihove veze „cement“ koji ih drži zajedno. Kada je zid oštećen, cigle izgledaju polomljene i raspale, bez cementa.
Na sličan način proteinska struktura upropašćene kose je osiromašena i veze su oslabljene.
Iz tog razloga važno je obnoviti cigle i povratiti cement! Deep Repair tretman!

Deep Repair proizvode možete naći samo u Herba Market prodavnicama i online shopu. Za vise informacija i upoznavanje sa proizvodima posetite naš zvanični sajt www.herba-market.co.rs

Budite slobodne da nas pitate sve što vas dodatno zanima u vezi ovog tretmana, kao i da ostavite komentar kakva su vaša iskustva i preporuke na ovu temu.

Vaš Herba Market.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours